karrierehåndtering

Restaurantbesøgende var forbløffet over talentet hos tjeneren Nichols, der sang en sang til ære for fødselsdagspigerne (video)

Indholdsfortegnelse:

Restaurantbesøgende var forbløffet over talentet hos tjeneren Nichols, der sang en sang til ære for fødselsdagspigerne (video)
Anonim

Der er et sted i verden i Kennevik, Washington, hvor tjener både synger og tjener lige så godt. Selvom nej, er der kun en sådan fyr. Hans navn er Nichols. Og han har en virkelig fantastisk stemme.

Du ved, hele denne historie minder om en Woody Allen-film "Roman Adventures". Den blev frigivet i 2012. Der var et plot, hvor en mand, en begravelsesarbejder, sang cool. Men der er kun en hage: den fungerer perfekt kun i sjælen. Derfor tænker helten fra Woody Allen på en eller anden måde for at bruge denne funktion i en fremtidig produktion af operaen.

Tjeneren er et tilflugtssted for studerende og for det meste unge mennesker

Desværre ved vi ikke, hvor gammel Nichols er, men han er endnu ikke gammel. Ja, han synger godt, men tjenerne er sandsynligvis ikke valgt til dette. Dette er dog et spørgsmål om smag. Den aktuelle Olive Garden-restaurant fejrer ofte fødselsdage. Derfor skal tjener, uanset om de kan lide det eller ej, udføre en populær sang hos os. Det begynder med ordene "Tillykke med fødselsdagen til dig."

Nichols 'stjerne tændte uventet. De tvillingepiger fejrede deres 17-års fødselsdag, og tjenerne måtte synge. Alle løb væk, og derefter skyndte Nichols sig til embracen for at forsvare institutionens ære - alle var simpelthen bedøvede. Der var en ringende stilhed.

Og snart udgiver han et album

Ja, ikke blive overrasket. En ung mand synger fra en tidlig alder i et kirkekor, og albummet forventes at være strengt kristen.

I dette tilfælde er sandsynligvis fyrens berømmelse påvirket af det faktum, at ingen forventer nogen specielle resultater fra tjeneren, og så er der en sådan stemme, og pludselig "give den, medbring den". Kort sagt, et paradoks og mere. For øvrig overtalte helten fra Woody Allen stadig faren til brudgommens datter til at synge i operaen. Lad os se, måske lykken også smiler til Nichols. I livet, i det mindste europæisk og moderne, er det gode, at du næsten altid kan ændre din skæbne fra næsten ethvert øjeblik, og så kan du lave en film om dig senere. Naturligvis er dette forfængelighed, men hvorfor er det dårligt som en motor til fremskridt? Derudover er ambitionen kvaliteten af ​​enhver professionel.

Har du fundet en overtrædelse? Rapporter indhold